Sportaanbieder

Karma Zorg

Over Karma Zorg

Sinds 2011 organiseert Karma Zorg dagactiviteiten voor ouderen en senioren in de Utrechtse wijk Transwijk. Sinds 2015 hebben we ook een locatie geopend voor ouderen en senioren in Leidsche Rijn en sinds januari 2017 bieden wij ook dagbegeleiding voor ouderen met een wmo indicatie in Lombok.

Karma’ betekent handelen in het Sanskriet en aangezien ons voornaamste doelstelling is om de zelfredzaamheid van ouderen en senioren te vergroten is dit heel toepasselijk.

Karma Zorg is gespecialiseerd in laagdrempelige bewegingsactiviteiten zoals Taiji en (stoel) Yoga om de lichamelijk en geestelijke welzijn te bevorderen. Maar naast deze activiteiten organiseren wij ook andere activiteiten.

 

 

 

Sporten

  • Karma yoga
  • Taijiquan
  • Taijiwuxigong
  • Yoga

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Stoelyoga
Do.
10:30 - 11:30
Operettelaan 629
meer info
Stoelyoga is een aangepast vorm van hatha yoga voor ouderen en senioren die graag yoga willen doen maar niet meer kunnen deelnemen aan de traditionele vorm waarbij yoga op de mat wordt uitgevoerd.
Tai chi
Do.
13:00 - 14:00
Operettelaan 629
meer info
Tai chi is een eeuwenoude Chineze bewegingsvorm aangeboden bij Karma Zorg. Wij richten ons op ouderen en senioren die graag in beweging willen blijven en daarnaast ook willen ontspannen. 

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
Tai chi
per les
2,50
yoga
per les
gratis