Sportaanbieder

Judo Ryu Mackaay

Over Judo Ryu Mackaay

Judo Ryu Mackaay is een vereniging die in Lunetten en Leidsche Rijn judotraining geeft aan jong en oud. De training wordt met veel plezier gegeven door goed opgeleide trainers. De vereniging wordt gerund door vrijwilligers, hierdoor blijft de contributie laag.

Naast de reguliere trainingen bieden wij speciale wedstrijdtraining en katatraining aan. Daarnaast participeert Judo Ryu Mackaay in Top Judo Utrecht, een stichting die met succes het wedstrijdjudo naar een hoog niveau brengt. Door judoka’s van Judo Ryu Mackaay en Top Judo Utrecht wordt deelgenomen aan nationale- en internationale toernooien.

Judo Ryu Mackaay is een actieve vereniging. Er worden instaptoernooien, clubkampioenschappen en het Utrecht Judo Toernooi georganiseerd. Daarnaast worden er activiteiten voor de jeugd georganiseerd waaronder een jaarlijks jeugdkamp in de bossen rond Utrecht.

Judo Ryu Mackaay draagt het keurmerk van Judo Bond Nederland. Voor u betekent dit dat het beleid en de werkwijze van de vereniging op orde is en dat de de trainers betrouwbaar en gediplomeerd zijn.