Sportaanbieder

Jamna

Plus-sport

Over Jamna

Samen werken aan gezondheid. Samen bewegen en verschillende oefeningen doen onder professionele begeleiding!

Jamna sport met vrouwen en kinderen

Jamna geeft drie keer in de week sportlessen. Op de woensdagochtend traint ze zo’n 15 vrouwen in buurt- huis de Boog en op vrijdagochtend in De Bram. Woensdagmiddag gaat ze sporten met een groep van zo’n 20 kinderen in De Boog. “Ik doe het voor mijn plezier, ik hoef er niets aan te verdienen. Ik vraag alleen een kleine bijdrage voor de kosten. Maar als ik merk dat iemand dat niet kan beta- len, dan laat ik dat ook maar zitten. Ik vind het belangrijker dat iedereen die mee wil doen, ook mee kan doen.” Jamna is zelf ook fanatiek sporter.

Ze is vooral gek op vechtsporten als kickboksen en krav maga, een Israëli- sche vechtsport die vooral bij militaire trainingen wordt gebruikt. “Ik ben dol op Typische machosporten. Ik ben opgegroeid met acht broers, misschien dat het daardoor komt.”

Tijdens haar sportlessen gebruikt Jamna veel oefeningen uit de bokssport. “Zo doe ik regelmatig stootsessies, waarbij ik de vrouwen even flink op een bokskussen laat rammen. Dat geeft zo’n lekker gevoel. Het is net therapie. Je vergeet even al je pro- blemen en je kan al je agressie kwijt. Tijdens zo’n stootsessie zie je het zelf- vertrouwen van de vrouwen groeien. Alsof ze de hele wereld aankunnen, zo lopen ze dan na afloop de sportzaal uit.”

Sporten

  • Aerobics
  • Boksen

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Hit-step & circuittraining
Ma.
10:30 - 11:30
Gambiadreef 60
Kickboksen
Wo.
9:00 - 10:00
Gambiadreef 60
Meer Bewegen Ondanks Klachten
Wo.
10:00 - 11:00
Gambiadreef 60
Kids sport
Wo.
13:00 - 14:00
Gambiadreef 60
BBB
Vr.
10:30 - 11:30
Gambiadreef 60