Sportaanbieder

Hardloopenergie

Over Hardloopenergie

Heel veel hardlopers halen niet uit het hardlopen wat er in in zit. Waarschijnlijk geldt dat ook voor jou. Of je nu beginnend of gevorderd bent, er valt veel meer te leren dan dat je tot nu toe hebt geleerd!

Onderscheidend aan de aanpak van Hardloopenergie is het streven om niet alleen meer energie na het hardlopen te ervaren, maar ook tijdens en zelfs ervoor.  Daarin gaat de aanpak van Hardloopenergie veel verder dan een traditionele hardloopvereniging of  moderne hardloopclub. Hier is vaak vooral aandacht voor techniek en het ontwikkelen van duurvermogen en snelheid (interval). Maar om echt profijt van het hardlopen te hebben, je doelen te bereiken, minder kans op blessures te hebben en vooral meer energie te ervaren, moet je op zoek naar je eigen balans.

De balans tussen kracht en souplesse, tussen inspanning en ontspanning, tussen hoofd en lichaam, tussen plezier en doorzettingsvermogen.

Wij helpen je om deze balans te vinden. Met inspiratie en motivatie om te gaan hardlopen. Met cursussen en trainingen om met meer plezier en ontspanning, vaker, verder of sneller te kunnen hardlopen. Met prikkelende tips hoe je jouw hardlooplessen ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.

​Bij Hardloopenergie kun je je altijd weer opladen voor nieuwe kansen en uitdagingen!

Sporten

  • Hardlopen

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Hardlopen en kracht
Wo.
19:00 - 20:00
Hardlopen en yoga
Wo.
19:00 - 20:00