Sportaanbieder

Hanny Stam – bewegen met plezier 60-plus

Over Hanny Stam – bewegen met plezier 60-plus

In de lessen “Meer bewegen voor ouderen (60-plus)” werken we aan ons gehele gestel op een plezierige en ongedwongen manier. Een ieder doet wat hij/zij kan. Er is geen competitiestrijd. We bewegen deels met muziek en materialen, staand, zittend of op matjes. Wij willen (of moeten) zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen en daarom is bewegen een noodzaak. We werken oa. aan balans, uithoudingsvermogen, oriëntatie, beweeglijkheid, ontspanning. We doen ook krachtoefeningen en oefeningen om onze hersenen actief te houden. Wat ook een belangrijk gegeven van deze les is, is het sociale gebeuren. Tijd voor een praatje. De drempel om naar binnen te komen is bij ons heel laag dus voor een ieder toegankelijk ook als je wat slechter ter been bent. De les kan, voor als dat nodig is ook op de stoel meegedaan worden. Als deze les wat voor u lijkt schroom dan niet en kom lekker een keer meedoen.

Sporten

  • Gymnastiek
  • Samen bewegen

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Meer bewegen voor ouderen-gym
Di.
13:30 - 14:15
Makassarstraat 84
meer info
De les wordt gegeven t/m 28 juni 2016 Dan is er een zomerstop en beginnen we weer 06-09-2016.U kunt altijd 2 lessen gratis en vrijblijvend meedoen om zo te ervaren of deze les bij u past.
Meer bewegen voor ouderen-gym
Di.
14:30 - 15:15
Makassarstraat 84
meer info
De lessen haan door t/m 28 juni 2017. Na de zomerstop beginnen we weer 6 september 2016.U kint altijd 2 lessen gratis en vrijblijvend meedoen om zo te kunnen ervaren of deze les bij u past.
Meer bewegen voor ouderen -gym
Di.
10:45 - 11:45
Bernadottelaan 23