Sportaanbieder

Gym & Move

U-pas geschikt

Over Gym & Move

Gym & Move is een gezellige vereniging in Leidsche Rijn (Vleuten, De Meern en Utrecht) waar je bij jou in de buurt terecht kunt voor turnen, gymnastiek en freerunning. Wat je ook kiest, het plezier in de sport en de professionele begeleiding staan centraal.

Uitgebreid lesaanbod

Bij ons vind je een breed aanbod van lessen in turnen, freerunning, peuter/kleuter gym, ouder & kind gym en Damesgymnastiek. De lessen worden gegeven door enthousiaste en professionele train(st)ers met passie voor de sport. Plezier in de lessen staat voorop en dan volgen de resultaten vaak vanzelf! Of je nou recreant bent of in wedstrijdverband turnt. Ons motto is niet voor niets:

‘Presteren om het plezier en plezier door presteren!’

Iedereen is welkom!

De leeftijd van onze leden loopt uiteen van 1,5 tot 81 jaar. Iedereen is welkom en er is veel mogelijk! Wil je kennismaken met onze vereniging? Vraag dan een gratis proefles aan.

Gezellige activiteiten

Bij Gym & Move is naast de sport gezelligheid ook heel belangrijk. Daarom organiseren we het hele jaar door een aantal leuke activiteiten Zoals Pietengym voor de jongste leden tot 8 jaar, de jaarlijkse Nieuwjaarsduik in zwembad Fletiomare voor ieder lid met een zwemdiploma en een Gym & Move kamp.