Sportaanbieder

Fysiotherapie Meerndijk

U-pas geschikt

Over Fysiotherapie Meerndijk

Fysiotherapie Meerndijk is een van de meest gespecialiseerde centra voor fysiotherapie in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn en is gelokaliseerd in het centrum van De Meern.

Fysiotherapie Meerndijk is al meer dan vijfendertig jaar gevestigd in het centrum van De Meern. In de loop van deze jaren zijn wij uitgegroeid tot een moderne, breed georiënteerde praktijk.

Onze praktijk beschikt over zes behandelkamers en een oefenzaal met moderne fitnessapparatuur. Hier kunt u een op maat gemaakt programma volgen, gericht op uw herstel of verbetering van uw conditie. Ook fysiotherapie aan huis behoort tot de mogelijkheden. U komt hiervoor in aanmerking als u zelf niet naar de praktijk kunt komen, bijvoorbeeld na een operatie. Wij kunnen u te woord staan in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Één van onze fysiotherapeuten beheerst bovendien de Nederlandse gebarentaal.

De groepslessen ‘Beter Bewegen’ worden in ‘de Schalm’ gegeven op dinsdag- en donderdagochtend.
Op dinsdag worden de lessen gegeven door oefentherapeut Marian Werner en op donderdag door fysiotherapeut Heleen Vleming.
Onder leiding van een ervaren therapeut onderhoudt u kracht en conditie.

Sporten

  • Samen bewegen
  • Medisch bewegen
  • Fysiofitness
  • Fysiotherapie

Sport, spel en bewegen

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Chronische aandoening Lichamelijk

Beter bewegen

De groepslessen ‘Beter Bewegen’ worden in ‘de Schalm’ gegeven op dinsdag- en donderdagochtend. Op dinsdag worden de lessen gegeven door oefentherapeut Marian Werner en op donderdag door fysiotherapeut Heleen Vleming. Onder leiding van een ervaren therapeut onderhoudt u kracht en conditie. Voor informatie of een proefles neemt u contact op met 030-6662411.

Voor wie?

Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die op een gezonde en veilige manier in beweging willen blijven. Misschien is sporten niet meer vanzelfsprekend voor u, of heeft u een chronische aandoening waardoor sportief bewegen lastiger is. Er wordt geoefend in groepen van maximaal 15 personen. Hierdoor is er voldoende aandacht voor individuele klachten of beperkingen.

Klik hier voor onze website.

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Dinsdag
09:00 - 10:00
50+
Oranjelaan 10
Dinsdag
10:00 - 11:00
50+
Oranjelaan 10
Dinsdag
11:00 - 12:00
50+
Oranjelaan 10
Donderdag
09:00 - 10:00
50+
Oranjelaan 10
Donderdag
10:00 - 11:00
50+
Oranjelaan 10
Donderdag
11:00 - 12:00
50+
Oranjelaan 10

Pilates

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Lichamelijk Chronische aandoening

Fysiopilates

Na een geslaagde pilot gaat onze collega Heleen door met het geven van fysiopilates-lessen voor beginners en licht gevorderden.
Stevige buikspieren, een sterker soepeler lijf, minder beperkingen, meer spierkracht en beter functioneren leiden tot een betere lichaamsbeheersing, waardoor uw houding, balans en lopen mooier kunnen worden.
Fysiopilates kent meer dan 50 verschillende oefeningen die worden aangeboden met verschillende niveaus en intensiteit. Hierdoor worden de oefeningen goed afgestemd op de individuele voorkeuren en benodigdheden van de deelnemers.

De beginners en licht gevorderde lessen worden gegeven op de ”meelzolder”, Fysiotherapie Meerndijk, Meerndijk 35, De Meern door Heleen Vleming, fysiotherapeut en pilates docent.

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Maandag
17.00 - 18.00
40+
Meerndijk 35
Maandag
20.00 - 21.00
40+
Meerndijk 35
Dinsdag
15.30 - 16.30
40+
Meerndijk 35
Donderdag
8.10 - 9.10
40+
Meerndijk 35

Fysiofitness

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Lichamelijk Chronische aandoening

Fysiofitness

Onder fysiofitness verstaan we het bewegen of trainen onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Of u nu revalideert, voor een specifiek doel traint of preventief beweegt; voor iedereen kunnen wij een op maat gesneden programma samenstellen. Voorafgaand aan de eerste training vindt een individuele intake plaats, zodat wij goed kunnen inschatten hoe u lichamelijk functioneert en of er eventuele beperkingen zijn. Door de intensieve begeleiding en verantwoorde manier van trainen leveren uw inspanningen snel resultaat op.