Sportaanbieder

Fysiofit Vleuten

Over Fysiofit Vleuten

Onze fitnessruimte is niet groot maar wel professioneel en gezellig. De sfeer is gemoedelijk en bijna huiselijk te noemen. De apparatuur van Technogym zorgt voor een oefenprogramma’s van hoge kwaliteit. Deze apparaten zorgen ervoor dat uw spieren op de juiste wijze worden belast. Uiteraard is onze fitnessruimte ook voorzien van cardio-apparatuur van Technogym.

In overleg met de fysiotherapeutisch geschoolde begeleiders wordt met u een oefenschema op maat samengesteld. U kunt hierbij uiteindelijk kiezen tussen tijden met en zonder begeleiding.

UPDATE CORONA: Gedurende de coronacrisis verhuren wij onze fitnessruimte op individuele basis. Dagelijks wordt alle apparatuur 2 maal gedesinfecteerd en de sporter is verplicht om wegwerphandschoenen te dragen.
De fitnessruimte van 80 m2 kan in overleg per uur worden gehuurd voor € 30. Dit kan individueel, per echtpaar of met max. 3 personen uit een zelfde huishouden. U bent de enige in de zaal met de begeleider. Na het sporten worden de apparaten weer gedesinfecteerd. Uiteraard mag u alleen sporten als u geen gezondheidsklachten hebt die op corona kunnen wijzen.

Kijk ook op www.fysiotherapievleuten.nl

Sporten

  • Fitness en groepslessen
  • Fitness
  • Fysiofitness