Sportaanbieder

Fraternitas Utrecht

Over Fraternitas Utrecht

Fraternitas is een bruisende vereniging. Naast de gymnastieklessen organiseert zij regelmatig gezellige activiteiten. Eens per twee jaar wordt een kamp voor de jongere leden en een kamp voor de oudere leden georganiseerd. Jaarlijks is er een Sinterklaasfeest.

De verschillende roosters van Fraternitas Utrecht zijn hier te vinden.

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Club Extra
Het sportaanbod van de reguliere verenigingen is in de regel niet afgestemd op kinderen met motorische achterstand. Daarom dreigt deze groep tussen de wal en het schip te vallen.
Bij Club Extra krijgen de kinderen veel individuele aandacht. Dit is mogelijk omdat de groep, waarin gesport wordt, zeer klein is (maximaal 12 kinderen).
De deskundige trainer probeert altijd eerst aan te sluiten bij wat het kind wel kan, bij de mogelijkheden van het kind.
Club Extra vindt het belangrijk dat de kinderen weer plezier gaan beleven aan bewegen, individueel en in een groep met andere kinderen. De activiteiten worden zo aangeboden dat kinderen vaak aan de beurt komen en op hun eigen niveau kunnen deelnemen aan de activiteiten. Spelenderwijs, met succesbeleving als kernwoord, zal het niveau van de kinderen worden verbeterd door steeds een stapje hoger te gaan…
De locatie waar Club Extra plaats vindt is Gymzaal Gemeente, Burgemeester Fockema Andrealaan 9. Deze locatie is tevens rolstoeltoegankelijk.

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Woensdag
16.30 - 17.30
4 t/m 9 jaar
Burgemeester Fockema Andreaelaan 9