Sportaanbieder

Forelvijver / Paviljoen De Ruigenhoek

U-pas geschikt

Over Forelvijver / Paviljoen De Ruigenhoek

‘De Ruigenhoek’ bevindt zich aan de rand van Utrecht stad in het prachtige natuurgebied het Noorderpark tegen het Gagelbos aan. In de omgeving kun je wandelen, fietsen, Fort Ruigenhoek bezoeken en er zijn speeltoestellen voor kinderen aanwezig.

Er zijn twee forelvijvers, die samen voor 1,5 hectare viswater zorgen waar je met de werphengel of vliegenhengel tegen een vergoeding kan forelvissen in Utrecht. Het water in de vijver is kwelwater van de Utrechtse Heuvelrug en kraakhelder. In de vijvers zitten regenboogforellen, ruisvoorntjes, steuren en een enkele karper. In de zomer zetten we claresse uit. Deze witvis kan uitstekend tegen de warmte en blijft actief.

Bij het Paviljoen kan er een drankje worden gedronken of iets lekkers worden gegeten.  Het is vers en kwaliteit staat voorop. Wij bieden regelmatig buffetten aan uit diverse keukens, waarvoor je kan reserveren. Met mooi weer is het heerlijk relaxen op onze grote, zonnige terras en in de wintermaanden knus in de serre met houtkachel. Feestje, familiedag , bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje? Het kan allemaal bij de Ruigenhoek!