Sportaanbieder

Fitness Meerndijk

Over Fitness Meerndijk

Fysiotherapie Meerndijk is een van de meest gespecialiseerde centra voor fysiotherapie in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn en is gelokaliseerd in het centrum van De Meern.

Fysiotherapie Meerndijk is al meer dan vijfendertig jaar gevestigd in het centrum van De Meern. In de loop van deze jaren zijn wij uitgegroeid tot een moderne, breed georiënteerde praktijk.

Onze praktijk beschikt over zes behandelkamers en een oefenzaal met moderne fitnessapparatuur. Hier kunt u een op maat gemaakt programma volgen, gericht op uw herstel of verbetering van uw conditie. Ook fysiotherapie aan huis behoort tot de mogelijkheden. U komt hiervoor in aanmerking als u zelf niet naar de praktijk kunt komen, bijvoorbeeld na een operatie. Wij kunnen u te woord staan in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Één van onze fysiotherapeuten beheerst bovendien de Nederlandse gebarentaal.

 

Sporten

  • Fitness en groepslessen

Fitness

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Chronische aandoening Lichamelijk

Beter bewegen

De groepslessen ‘Beter Bewegen’ worden in ‘de Schalm’ gegeven op dinsdag- en donderdagochtend. Op dinsdag worden de lessen gegeven door oefentherapeut Marian Werner en op donderdag door fysiotherapeut Heleen Vleming. Onder leiding van een ervaren therapeut onderhoudt u kracht en conditie. Voor informatie of een proefles neemt u contact op met 030-6662411.

Voor wie?

Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die op een gezonde en veilige manier in beweging willen blijven. Misschien is sporten niet meer vanzelfsprekend voor u, of heeft u een chronische aandoening waardoor sportief bewegen lastiger is. Er wordt geoefend in groepen van maximaal 15 personen. Hierdoor is er voldoende aandacht voor individuele klachten of beperkingen.

Klik hier voor onze website.

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Dinsdag
09:00 - 12:00
18+
Meerndijk 35
Donderdag
09:00 - 12:00
18+
Meerndijk 35