Sportaanbieder

Erik Verlaan Sport

Over Erik Verlaan Sport

Erik Verlaan Sport is een professionele, nog steeds groeiende judoschool in Utrecht. Momenteel bieden wij judolessen aan in liefst 7 wijken verspreid over heel Utrecht. Onze leslocaties liggen in de wijken: Vleuten de Meern, Vleuten, ‘T Zand, Lombok, Tuinwijk, Tuindorp, en Oudwijk. Door deze gunstige spreiding van locaties zorgen we er voor dat de judolessen altijd ‘in de buurt’ zijn.
Judo is als sport bij uitstek geschikt voor opgroeiende kinderen. Judo bevordert het zelfvertrouwen en leert kinderen om respectvol met elkaar om te gaan. Bovendien stimuleert het de motorische ontwikkeling van een kind. Wist je dat kinderen vanaf 2 jaar jaar al welkom zijn bij Erik Verlaan Sport?
Een belangrijke doelstelling is om kinderen uit Utrecht kennis te laten maken met de judosport. We zijn van mening dat judo goed is voor elk kind, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst.
Al onze docenten zijn door de Judo Bond Nederland gecertificeerd en zij beschikken over een brede kennis van judo en jarenlange ervaring binnen de judo(top)sport
Visie Erik Verlaan Sport.
De Judoschool ”Erik Verlaan Sport “ is een judoschool die staat voor een veilige en kwalitatieve wijze van de judosport bedrijven in een vriendelijke en professionele sfeer.

Erik Verlaan Sport biedt Judo aan vanaf 2 jaar van recreatie- tot wedstrijdniveau voor de gemeente Utrecht en omstreken.

“Judo maakt je sterk”, is hierbij zijn motto.