Sportaanbieder

sv DVSU

Over sv DVSU

DVSU, een stukje historie en blik op de toekomst.

Sportvereniging DVSU werd opgericht op 15 maart 1933. De club begon op hobbelige achterafveldjes in Utrecht-Oost. Oorspronkelijk was DVSU een club voor voetballers met een rooms-katholieke signatuur: het bisdom Utrecht had zelfs bestuurlijk het nodige in de pap te brokkelen. Na een fusie en diverse omzwervingen streek de club in de jaren tachtig neer in de toen nog nieuwe Utrechtse wijk Lunetten.
Sindsdien is de club daar steeds meer een typische wijkfunctie gaan vervullen. Het huidige DVSU wil graag een afspiegeling zijn van de samenleving. De Utrechtse wijk – met zo’n 12.000 inwoners – is landelijk bekend doordat ze is ingeklemd tussen drukke verkeersknooppunten en spoorlijnen, en heeft misschien wel daardoor een dorps karakter. Het merendeel van de spelers komt dan ook ui de wijk Lunetten en uit buurwijk Hoograven.

Sporten

  • Balsport
  • Voetbal

Voetbal

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Autisme Spectrum Stoornis Chronische aandoening Lichamelijk Verstandelijk

De Forza Friends zijn binnen DVSU de afdeling voor voetballers met een beperking (G-voetbal). De Forza Friends tellen ongeveer 50 leden, met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap. We hebben een grote jeugdafdeling en sinds kort ook seniorenvoetbal.
De achtergronden zijn divers: er zijn bijvoorbeeld spelers met spierziekten, syndroom van down, cerebrale parese, ontwikkelingsachterstanden en met autisme. Wij sluiten niemand uit.

Klik hier voor een impressie van Forza Friends

We vormen één van de grootste verenigingen voor g-voetbal. Hierdoor kunnen we maatwerk leven en spelers indelen op een niveau dat past. Er zijn 5 verschillende teams:
G1 bestaat uit senioren (18+) (wekelijkse wedstrijden)
JG1 bestaat uit jeugdleden van 14 /m 18 jaar (KNVB-competitie)
JG2 bestaat uit jeugdleden van 12 t/m 16 jaar (KNVB-competitie)
JG3 bestaat uit jeugdleden van 6 t/m 12 jaar (KNVB-toernooien)
JG4 bestaat uit jeugdleden van 6 t/m 25 jaar (alleen trainingen)

CONTACT EN KENNISMAKING
Voor meer informatie: Willem Huijnk 06-18132013 / willemhuijnk@hotmail.com of Henk Jan Vos 06-29249736 / de.vossen@ziggo.nl

Graag nodigen wij gastspelers uit om vrijblijvend vijf keer deel te nemen aan de zaterdagochtendtraining (9.45-11.00; Olympus 11, Utrecht). Meldt u van te voren aan bij Henk Jan of Willem.

Zie voor meer info op onze website over G-voetbal bij DVSU

 

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Zaterdag
9:45 - 11:00
6 t/m 60 jaar
olympus 11