Sportaanbieder

Drills and Skills

Over Drills and Skills

Of u nu in tweetallen of groepsverband wilt sporten, wilt werken aan uw Kwaliteit van Leven of uw fysieke grenzen wilt verleggen. Drills and Skills is dé nieuwe privé-gym waar u kunt werken aan uw persoonlijke doelstellingen. Benieuwd wat Drills and Skills u te bieden heeft? Zie hieronder welke trainingsvorm op u van toepassing is.
Small Group Training 
Een Full Body Workout op hoge intensiteit met de focus op coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. Elke training is anders en altijd een uitdaging. De groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers. De training wordt zowel binnen als buiten aangeboden.
Tag team training 
Sport samen met een collega, familielid, partner of vriend(in) en laat zien waartoe u in staat bent! Haal het beste uit uzelf én uw sportmaatje tijdens afwisselende en uitdagende trainingen. Van oefeningen met battleropes of body weight tot aan kettlebells en ropeskipping.
Personal training 
Tijdens deze 1 op 1 trainingen ligt de focus op mindset, sport en voeding. Maximaliseer uw resultaten met het Custom Fit-programma. Elk lichaam is anders. Daarom zal er een profielschets worden opgemaakt voor een echt gepersonaliseerde benadering. Drills and Skills biedt dé omgeving om uw resultaten daadwerkelijk te behalen! \
Mobility training 
Elke sport vraagt een specifieke Range of Motion (ROM) van de spieren en gewrichten. Als het lichaam niet vrij kan bewegen maar wel zwaar wordt belast is er een vergrote kans op een blessure. Daarnaast kan een beperkte ROM de sportprestaties negatief beïnvloeden. Tijdens deze trainingen worden er beweeganalyses gemaakt, mobiliteitstesten afgenomen en wordt de sporter begeleid in het optimaliseren van de bewegingsuitslagen.
Drills and Skills is momenteel alleen geopend op afspraak. Sport u het liefst in de ochtend? Dan kan dat al vanaf 06.00 uur! Bent u juist in de avond gemotiveerd? Tussen 19.00 uur en 23.00 uur bent u van harte welkom. Wilt u het weekend goed beginnen? Van 08.00 uur tot 13.00 uur staat er een trainer tot uw beschikking. Laat uw agenda deze tijdstippen niet toe? Bespreek de mogelijkheden met de trainer!

Sporten

  • Personal training
  • Mobility training 
  • small group training