Sportaanbieder

Dreams Studios B-boying

Over Dreams Studios B-boying

Dreams Studios staat voor plezier, sportiviteit en professionaliteit. 
Wij hebben een team van zeer vakkundige leraren die gespecialiseerd zijn op verschillende vlakken in Bboyin (breakdance) en Poppin.

​Bboying ook wel breakin genoemd is tijdens de jaren 70 in de buitenwijken van New York ontstaan. Breakdance is een term die in de jaren 80 door de media is uitgevonden en tot op heden het meest bekend in de volksmond is. Tijdens onze lessen praten wij natuurlijk met een authentieke break jargon.

De lessen worden verzorgt door de leden van de Breaklove crew die elk gespecialiseerd zijn op een bepaald vlak van het breaken. Het voordeel hiervan is dat de leerlingen technieken op een leuke, speelse en makkelijke manier leren, omdat het door de meest competente persoon wordt uitgelegd.

De leden van Breaklove zijn gespecialiseerd in balance (het balanceren op 1 hand, elleboog, schouder of hoofd), footwork, freezes, top rocks, ground powermove en air powermove. Het doel van Breaklove is om de jeugd op een leuke manier kennis te laten maken met bboying en bgirling. Breaklove geeft talent een kans om zich te ontwikkelen tot het hoogste niveau of nog verder.

 

ELKE Zondag     Tijd: 13.00 – 14.00 uur

 

Adress:

Gymzaal Emile Hullebroeckstraat 
Emile Hullebroeckstraat 64, Utrecht.

Sporten

  • Breakdance

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Breakdance Dreamsstudios
13:00 - 14:00
Emile Hullebroeckstraat 64