Sportaanbieder

DansPark

Over DansPark

Een ontmoetingsplek vol dans, muziek en plezier.
Danslessen speciaal voor mensen met een chronische bewegingsbeperking door o.a. Parkinson, MS of reuma.

In de danslessen van DansPark werk je aan conditie, souplesse, kracht, houding en balans. Partners of naasten zijn ook welkom bij de lessen om het plezier van samen dansen te ervaren.

DansPark is voortgekomen uit de Stichting Dance for Health en alle DansPark-docenten hebben, naast hun kennis en ervaring van dans, een aanvullende opleiding gevolgd bij Dance for Health.

We zijn heel blij dat een deel van de lessen weer live kan plaatsvinden. Dit geldt voor de lessen in Amsterdam op de vrijdagmiddag en in Utrecht en Leiden. De les in Oegstgeest wordt om de week live gegeven. Uiteraard met inachtneming van de RIVM -richtlijnen. De lessen van Haarlem, Den Haag en de Amsterdame MS lessen gaan nog even verder online via Zoom. Dat geldt ook voor de andere week in Oegstgeest. Voor informatie kijk op de pagina’s van de leslocaties.

Je vindt informatie over de online lessen op de pagina Online lessen.

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Combinatie-les Lekker in je vel: Dansen voor mensen met Parkinson / MS / Reuma. Deze combinatie-les is voor dansers met verschillende bewegingsaandoeningen geschikt. Ritme, Balans, coördinatie, fitter en energieker.

Partners of naasten zijn ook welkom bij de lessen om het plezier van samen dansen te ervaren.

Nieuwsgierig wat dans voor jou kan betekenen? Kom dan naar de gratis proefles.

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Maandag
11.00 - 12.00
Vanaf 18 jaar
Everard Meijsterlaan 1b