Sportaanbieder

Dance for Health

Over Dance for Health

Fitter en Energieker

Wil jij je fysiek en mentaal lekkerder voelen, maar denk je dat dit niet meer mogelijk is? Dance for Health zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging.  Parkinson, Reuma en MS kunnen het gevoel van contact met je lichaam verstoren. Veel gangbare bewegingen zoals lopen, schrijven, iets vastpakken, die de meeste mensen als vanzelfsprekend ervaren, worden moeilijker en dat heeft grote invloed in het dagelijks leven.

De Dance for Health programma’s combineren kennis en specifieke ervaring uit de moderne dans, klassiek ballet en fysiotherapie. Door middel van dans, muziek en verbeeldingskracht werken we aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding. In de fysieke training wordt ook je creativiteit geprikkeld, zodat je je eigen kracht en mogelijkheden kunt (her)ontdekken, waardoor je je energieker, fitter en beter gaat voelen.

Sporten

  • Dansen

Dansen

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Niet aangeboren hersenletsel

“In mijn lessen wil ik graag dansers zien genieten. Bij iemand een ontwikkeling zien, dat is voor mij eigenlijk waar het om draait, en als dat lukt dan is dat puur genieten of zelfs kippenvel.” “Wat mij in het bijzonder aantrekt in Dance for Health is de nieuwsgierigheid, het samen ontwikkelen en zoeken naar mogelijkheden.”

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Maandag
11.00 - 12.15
Vanaf 18 jaar
Boorstraat 107