Sportaanbieder

Cloud Nine Yoga

Over Cloud Nine Yoga

Zwangerschapsyoga
In deze toegewijde lessen helpen we je met je lichamelijke en geestelijke sterkte en uithoudingsvermogen. We werken met houdingen die je lichamelijk sterk maken of vaak voorkomende zwangerschapsklachten kunnen verlichten. Ook leren we houdingen en ademhalingsoefeningen aan die je tijdens de bevalling kunt gebruiken. Meestal zit er een wat meditatie verweven in de les, om een connectie te maken met de baby en te ontspannen.

Het is goed om vroeg te beginnen met de zwangerschapsyoga, zodat er genoeg tijd is om de connectie te maken met de baby, de veranderingen die gaan komen en technieken onder de knie kunt krijgen zodat je ze met veel vertrouwen gebruiken kan.

Hatha Flow
Deze Hatha yoga lessen zijn gericht op het lichaam in de juiste vorm van de houding brengen om de lichaamshouding, ademhaling en circulatie in het lichaam te verbeteren. Hatha is ook heel toegankelijk voor beginners en mensen met lichamelijke beperkingen.

Gratis Proefles!
Er is een mogelijkheid voor een gratis proefles. Voor meer informatie over de gratis proefles kan je terecht op onze site.

Sporten

  • Hatha yoga
  • Zwangerschapsgym