Sportaanbieder

Careyn Utrecht

Plus-sport U-pas geschikt

Over Careyn Utrecht

Bij Careyn worden er voor senioren (65+) beweeglessen aangeboden. De lessen zijn in een gezellige groep. Er kan gesport worden naar eigen niveau (zittend of staand). Er wordt begonnen met een gezamenlijke warming-up waarbij heel het lichaam in beweging komt. Hierna kan er gebruik worden gemaakt van verschillende fitness apparaten waar er getraind kan worden naar eigen wens. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Silverfit. Dit is een beweeg- spelcomputer voor senioren. Alles is onder begeleiding van een professional.

Een strippenkaart van 10 keer kost 40,-. Met gebruik van de u-pas krijgt u 50% korting. Een strippenkaart is handig in gebruik omdat als u een keer niet kunt komen, u niet betaald.

Een gratis proefles is altijd mogelijk.

Meer informatie? Bel 030 2588725 of mail C.Verweij@careyn.nl

Sporten

  • Gymnastiek
  • Samen bewegen
  • Fitness

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Silverfit
Do.
15:30 - 16:30
Indusdreef 5
meer info
Er wordt gesport naar eigen niveau (staand of zittend). Er wordt gestart met een gezamenlijke warming-up waarbij heel het lichaam in beweging komt. Hierna is er keuze uit verschillende fitness apparaten waardoor er getraind kan worden naar eigen wens. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Silverfit. Dit is een computerspel voor senioren. Het daagt uit tot bewegen en je hoeft niet eens met een computer om te kunnen gaan. De groepen zijn klein en gezellig. Er wordt hard gewerkt: ieder op zijn eigen niveau. Kosten: 10 keer strippenkaart: €40 en 50% korting met de U-pas.