Sportaanbieder

Buurtsportclub Zuid

U-pas geschikt

Over Buurtsportclub Zuid

Wat is de Buurtsportclub Zuid?
Voetbal en korfbal, maar ook badminton, basketbal en nog veel meer. Je vindt het bij de Buurtsportclub. De Buurtsportclub Zuid is voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool. Met de Buurtsportclub kies je een sport die bij jou past, zodat je deze kunt beoefenen in de wijk. De lessen worden gegeven door trainers van diverse sportaanbieders uit de wijk. Heeft u vragen over activiteiten van de Buurtsportclub Hoograven? Kijk onder het kopje ‘Contact’, voor meer informatie.

Trainers
De lessen worden gegeven door verschillende sportaanbieders uit de buurt in samenwerking met SportUtrecht. Er is dus altijd een ervaren trainer aanwezig. Kijk bij het kopje ‘Contact’ zodat je de juiste trainer kunt bereiken.

Prijs
De kosten voor de Buurtsportclub-activiteiten bedragen €1,50 per les. Heb jij een U-pas? Neem deze mee tijdens de eerste les en je ontvangt korting op deelname aan de Buurtsportclub. Op vertoon van jouw U-pas betaal je namelijk 1 euro voor de lessen van sportmix en meidensport. Je kunt ook een strippenkaart kopen van 10 lessen. De kosten voor deze strippenkaart bedraagt €10,-.

Aanmelden
Wil jij je aanmelden voor een sport bij de Buurtsportclub? Dat kan! Bel of mail de trainer van de sport die jij wilt beoefenen en sport vanaf volgende week bij de Buurtsportclub. Via de Buurtsportclub in Utrecht Zuid,  ontdek jij welke sport het beste bij jou past!

Contact

Basketbal: Jan Poels
bsc_utrechtcangeroes@sportutrecht.nl

Sportmix: Robbin Vis
robbin.vis@sportutrecht.nl 

Meidensport: Youssra Mouna
youssra.mouna@sportutrecht.nl

Badminton: Randy van Schravendijk
bcc_badminton@sportutrecht.nl

Algemene vragen: Patrick Bruggeman
patrick.bruggeman@sportutrecht.nl