Sportaanbieder

Brede School het Zand

Over Brede School het Zand

Sportaanbod brede school

De brede school werkt samen met partners in de wijk om tijdens en na schooltijd sportaanbod aan te bieden. Ga naar de website om te zien welke sporten er momenteel worden aangeboden binnen het naschoolse aanbod.

Over de brede school Waterwin

In de wijk Het Zand, gelegen in Leidsche Rijn, staat sinds 2006 Brede School Het Zand. Brede School Het Zand maakt deel uit van de Utrechtse Brede Scholen. Op een Brede School wordt de inhoudelijke verbinding tussen onderwijs, kinderopvang, welzijn, cultuur en sport gezocht om hiermee de ontwikkelingskansen van kinderen van 0 – 12 jaar te vergroten.

Brede School Het Zand bestaat uit 6 partners te weten de basisscholen OBS Het Zand en Montessorischool Arcade, Peutercentrum ‘t Zand/KOKOKKinderopvang, Saartje Kinderopvang, DOCK Utrecht en Cultuur19.

Brede School Het Zand heeft ook een wijkfunctie en wil hiermee een ‘huiskamer’ voor de buurt zijn. Binnen Brede School Het Zand worden, door de partners maar ook door verschillende aanbieders van buiten, allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Met een breed en gevarieerd programma onder en na schooltijd om ieders talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Sporten

  • Peuter -en Kleutersport
  • Sport & Spel
  • Sportmix
  • Voetbal