Sportaanbieder

Bowls Club Oudenrijn

U-pas geschikt

Over Bowls Club Oudenrijn

Bowls is een van oorsprong Engelse sport, die mede door uitzendingen op TV, steeds meer aan populariteit wint. De bowl van kunststof wordt niet geworpen, maar gerold over een mat van 30 meter lang en 4 meter breed. Doordat de bowl echter asymmetrisch is, dus aan één kant wat zwaarder, loopt hij niet rechtuit naar de jack (het doelballetje), maar beschrijft hij een boog. Dat maakt het spel nu juist zo aantrekkelijk!

Bowls vraagt weinig fysieke kracht, wel coördinatie, concentratie en tactiek. Het is een activiteit voor dames en heren, speciaal voor 50-plussers, die actief en plezierig bezig willen zijn.

Bowls Club Oudenrijn biedt u deze gelegenheid in de sporthal “Sportcentrum Oudenrijn” aan de Europalaan 48 te Vleuten. U kunt bij deze vereniging kennis maken met deze sport, door zelf eens mee te doen middels vier gratis lessen zonder verplichtingen. Klik hier voor meer informatie over BCO.

Sporten

  • Bowls
  • New Age Kurling

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
bowlssessies
Ma. Di.
Europaweg 48
meer info
Bowlssessies zijn gebaseerd op veertig sessies per jaar en zijn op maandag van 13:30 uur tot 15:00 uur en dinsdag van 12:00 uur tot 13:30 uur en van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
vastrecht en speelabonnement
40 speelsessies m.i.v. 13 aug.2018
€ 134.=