Sportaanbieder

Bodysports

Plus-sport U-pas geschikt

Over Bodysports

Wij hebben de missie en passie om jouw fitheid te verbeteren door het aanbieden van professionele sport- en beweegactiviteiten in de groep.Het is onze visie dat groepsactiviteiten (groepslessen) leiden tot gericht sporten en een fit lichaam.Waarom?Het is veilig, onze instructeurs hebben passie voor hun werk en voeren dit met de grootste zorg uit.Het is motiverend en doelgericht, onze instructeurs motiveren je om lekker mee te doen en het maximale uit jezelf te halen. Samen sporten is leuker dan alleen; de interactie motiveert!

Sporten

 • Aerobics
 • Bodyshape
 • Bootcamp
 • Bodybuilding
 • Conditietraining
 • Spinning
 • Fitness en groepslessen
 • Bodystep
 • Pilates
 • Fitness
 • Zumba
 • Yoga
 • Krachttraining
 • Fysiofitness
 • Fysiotherapie

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

Aangepast Sporten

Wanneer regulier sporten permanent of voor een periode geen vanzelfsprekendheid is door een lichamelijke, verstandelijke, auditieve, visuele of chronische aandoening, kun je wel aangepast sporten bij Bodysports.

Hoe werkt het?

Na een eerste contact wordt een afspraak ingepland voor een kennismaking. Tijdens de kennismaking met onze beweeg begeleider of fysiotherapeut worden je wensen en beweegmogelijkheden in kaart gebracht. Daarna start je met groepsporten of individueel sporten. Je krijgt begeleiding van onze fysiotherapeut, trainer of beweegmaatje. Uiteindelijk is het ons doel dat je zo zelfstandig mogelijk toch lekker kan sporten.

Wat kan je van Bodysports verwachten?
Veilige en overzichtelijke omgeving: In een veilige en overzichtelijke omgeving is gedacht aan een overzichtelijke en voldoende ruime opstelling van apparatuur.
Rustgevend klimaat: Tijdens de beweegactiviteit wordt bijvoorbeeld de muziek zacht of uitgezet, het licht gedempt, televisieschermen uitgezet.

Continue begeleiding: Tijdens de trainingen worden de deelnemers begeleid door de Bewegingsdeskundige Aangepast Sporten en is onder toeziend oog van de fysiotherapeut.

Aangepaste instructie: De instructie wordt aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemer.

Betaalbare begeleiding: Veel mensen die meedoen aan het Aangepast Sporten Programma hebben een beperkt inkomen doordat ze geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn geraakt.Betaalbare persoonlijke begeleiding is daarom zeer belangrijk. In samenwerking met de gemeente Utrecht, Harten voor Sport en U-pas kunnen we een aangepast sportaanbod aanbieden vanaf € 6,25 per week.

Per maand (1x p/w) € 26,95

Per maand (2x p/w) € 34,95

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Donderdag
12.00 - 13.00
vanaf 18 jaar
Kanaalweg 94
Maandag
12.00 - 13.00
Vanaf 18 jaar
Kanaalweg 94

Geschikt voor mensen met de volgende beperkingen:

“Door fysiek in beweging te komen maak je je mentaal weerbaarder”

Waarom GoodMoves?
GoodMoves is gestart om jongeren met psychische klachten door sport lekkerder in hun vel te laten zitten, minder stress en spanning te laten ervaren en meer rust in hun hoofd te laten krijgen.

Wat is GoodMoves?
Goodmoves is een sportprogramma van 4 x 8 weken waarin verschillende sportaspecten worden getrained.

De traningen richten zich onder andere op uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en wendbaarheid. We trainen 2x per week met begeleiding van een trainer in klein groepsverband in een interactieve sportruimte bij Bodysports in Utrecht.

Sportervaring? 
Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen, of je nu erg sportief bent of helemaal niet.

Wie kunnen er meedoen?

Jongeren van 16 t/m 26 jaar die te maken hebben met psychische klachten en hiervoor in contact zijn met een hulpverlener kunnen meedoen aan het programma

Het project
In het “proof of concept” project wat in Utrecht van start is gegaan kunnen twee groepen van 16 jongeren deelnemen. We vragen een eigen bijdrage van 5 euro per maand voor deelname aan het project

Rooster

Dag
Tijd
Leeftijd
Locatie
Maandag
17.00 - 17.45
16 t/m 26 jaar
Kanaalweg 94
Donderdag
17.15 - 18.00
16 t/m 26 jaar
Kanaalweg 94