Sportaanbieder

Biodanza Leidsche Rijn

Over Biodanza Leidsche Rijn

Plezier staat voorop bij deze dansmethode die door oefeningen en beweging je “meer in je lichaam laat zijn, en minder in je hoofd”. Naast het verbeteren van je conditie, stimuleer je ook je persoonlijke ontwikkeling. Je leert te luisteren naar je gevoel, de tijd te nemen voor ontspanning en je hart te openen voor jezelf en de mensen om je heen. Je beweegt en laat je bewegen door muziek uit alle windstreken (o.a. zuid-amerikaans, salsa, jazz, pop, klassiek en wereldmuziek), zonder voorgeschreven pasjes en zonder spiegels. De dansbewegingen zijn individueel, afwisselend met anderen of met de hele groep. Voor deelname aan deze dansochtend is danservaring niet nodig, iedereen in de leeftijd van 18 tot 88+ jaar is welkom. (Ook zittend kun je meedoen!) Het enige wat wel nodig is voor deelname aan biodanza is eenmalig de stap over de drempel nemen. Beide docenten waren na 1x kennismaken met biodanza, zo enthousiast geworden over deze dansmethode dat zij de 3 jarige opleiding zijn gaan volgen. Met veel passie geven zij nu les in Terwijde.

We dansen op blote voeten, of eventueel zachte dansschoenen. Verder is soepele kleding waarin je goed kan bewegen prettig om te dragen.

Kom met een gratis proefles zelf ervaren wat voor een weldadig effect de dans kan hebben op jouw dagelijks leven.

Deelnemers benoemen vaak al snel na de start van biodanza een verbetering van hun slaapritme, het beter kunnen ontspannen, een toegenomen zelfvertrouwen, het ervaren van meer plezier en schoonheid zien.

Wees welkom!

 

Sporten

  • Dansen

Rooster

Activiteit
Dag
Tijd
Locatie
Biodanza
Vr.
9:30 - 11:00
Lester Youngpad 2

Prijzen

Beschrijving
Periode
Prijs
4 lessen 50 euro (5 weken geldig)
10 lessen 100 euro (12 weken geldig)
Losse les 14 euro