Sportaanbieder

Bataille Krijgskunsten

Over Bataille Krijgskunsten

Altijd al willen leren vechten als in Game of Thrones of Pirates of the Carribbean? Bataille – vereniging voor Middeleeuwse Krijgskunsten – organiseert dit voorjaar een introductiecursus zwaard- en showvechten.

Tijdens de cursus leer je de basis van het zwaardvechten zoals dat in middeleeuwse manuscripten beschreven is. Ook leer je technieken uit het showvechten en uit de stuntwereld, gegeven door trainers die mee hebben gewerkt aan de film ‘Michiel de Ruijter’. Aan het einde van de cursus kun je op een veilige manier een spectaculair gevecht neerzetten. De laatste training vindt plaats op Kasteel Muiderslot. Daar mogen de cursisten hun zelfgemaakte choreografie aan publiek laten zien.

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen vooraf deelnemen aan de gratis kennismakingstraining op 25 februari en 18 maart. Let op: de minimumleeftijd is 18 jaar, trainingen zijn in Utrecht.

Voor aanmeldingen of meer informatie kun je terecht bij info@bataille-krijgskunsten.nl of www.facebook.com/bataillekrijgskunsten

Sporten

  • Europese krijgskunsten

Agenda

Activiteit
Datum
Tijd
Link
Introductiecursus zwaard- en showvechten
08/04/2018
8 trainingen
Zomercursus zwaard- en showvechten
12/08/2018
vijf dagen