Tommies Snackgroenten

Sport en voeding is de nieuwe rubriek van Sportstad – Utrecht. Elke maand plaatsen we hier leuke weetjes, een leuke sport en food blog, of een gezonde snack. Deze week Tommies Snackgroenten.

Wie tijdens de Nationale Sportweken in Utrecht is geweest, mee heeft gedaan met de Openingsrun of tijdens het Sportweek Festival in het Griftpark is geweest heeft ze vast wel ergens voorbij zijn komen. De snacktomaatjes van Tommies. Tommies en sport zijn een steeds betere combinatie.

Tommies Snackgroenten is druk bezig om sport en gezond snacken met elkaar te verbinden door middel van Tommies Sportgroenten. Zij helpen sportclubs bij de verkoop van een gezond én lekker tussendoortje voor, tijdens en na elk sportmoment. De tomaatjes, komkommertjes en paprikaatjes worden gepresenteerd in unieke sportshirtzakjes.

De snackgroenten van Tommies zijn groenten voor de lekkere trek, vandaar ook de naam snack- of snoepgroenten. Fris, gezond en vooral héél lekker. Ze zijn te koop bij de meeste supermarkten en steeds meer groentespecialisten. Niet alleen in winkels, maar ook langs de snelweg, op het station en uiteraard in de sportkantine kom je Tommies Snackgroenten steeds vaker tegen!

Je kunt de Snackgroenten van Tommies door een salade doen, bij de maaltijd nemen, of als caloriearm tussendoortje eten. Op de website staat veel lekkere en gezonde inspiratie!

Benieuwd welke vitamine jij nodig hebt? Tommies heeft een handige Vitamine Vaardig vitaminetest!

Waarom Tommies?

  • Je kunt de snackgroenten makkelijk in een lunchpakketje stoppen of op tafel zetten.
  • Het scheelt niet alleen tijd, maar je krijgt ook nog eens meer vitaminen binnen. Doordat je de groenten niet hoeft te snijden, gaan er minder vitaminen verloren!
  • Onbewust krijg je een groot aantal vitamines binnen. Wist je dat je met 6 snacktomaatjes al 100 gram groente binnen hebt? En dat je met 4 snackpaprikaatjes niet alleen 100 gram groenten binnen krijgt, maar ook nog eens 333% van de aanbevolen hoeveelheid Vitamine C. Hartstikke gezond dus!

Heeft u nog leuke ideeën of een lekker recept voor deze rubriek? Geef het door aan de redactie via info@sportstad-utrecht.nl