Schoolsportkalender 2019-2020

De schoolsportkalender is er weer! In deze kalender staan alle sportactiviteiten waar de scholen aan kunnen deelnemen op een rij. Onder andere schoolhockey, de singelloop, schoolvoetbal en nog veel meer leuke sportactiviteiten om aan mee te doen. De activiteiten worden georganiseerd door verschillende Utrechtse sportverenigingen.

Klik hier voor de kalender van het basisonderwijs

Klik hier voor de kalender van het voortgezet onderwijs.

In het voorjaar gaat het schoolvoetbaltoernooi weer van start. Klik hier voor de kalender van het Schoolvoetbaltoernooi.

 

Naast het sporten kunnen de scholen zich ook opgeven voor het nieuwe seizoen van ‘Toppers bij jou op school’.  Topsporters gaan langs bij groep 5 t/m 8 van basisscholen. Tijdens een bezoek vertelt de sporter alles over zijn sport en leven eromheen. Na de presentatie geeft de topper een speciale gymles de gehele klas. Ga voor meer informatie naar naar sportutrecht.nl/toppers

 

defietsmeesters-nlNaast het sporten en het bezoek van een topsporter kunnen de scholen zich ook nog opgeven voor de Fietsmeesters. Met een volledig  programma gaan onze enthousiaste medewerkers langs bij scholen om op een leuke manier aan de slag te gaan met verkeerseducatie.
Meld je hier snel aan voor een bezoek!

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018