Schaakweek Utrecht 20 – 27 januari

Het Tata Steel Chess Tournament komt op woensdag 27 januari naar Utrecht. In het Spoor weg museum zal de wereldtop elkaar bestrijden in een uniek decor. De zes Utrechtse schaakclubs organiseren in deze week diverse activiteiten. Ben je ook van de partij?

Woensdag 20 januari – woensdag 27 januari

Deze week is het mogelijk om op bijzondere plekken in Utrecht te schaken. Kom jij schaken tegen een club schaker op het grote schaakbord in het Stadskantoor (naast Utrecht CS) of in de trein tussen Utrecht CS en het Spoorwegmuseum? Tevens houden de Utrechtse schaakclubs deze week open huis. Elke doordeweekse avond kan je bij een club terecht voor een leuke activiteit.

Zaterdag 23 januari

Snelschaken in het winkelgebied van winkelcentrum Hoog Catherijne in Utrecht.

Woensdag 27 januari

Het Tata Steel Chess Tournament in het Spoorweg museum in Utrecht. Om 14.00 uur starten de partijen van Magnus Carlsen, Anish Giri en andere grootmeesters. De entree is gratis. Bovendien vindt het Utrechts schaak kampioenschap voor basisscholen plaats op deze bijzondere locatie.

Deelname

Tijdens de Schaakweek kun je kennis maken met de schaakclubs. Deelname is gratis en voor elk niveau toegankelijk. Zie ook schaakweekutrecht.nl voor meer informatie of neem contact op met Jan Jaap Janse via voorzitter@stibus.nl of (06) 24 39 53 97