Sportlocatie

Climb-in

Climb-in

Climb-in is een klimconcept, dat onder de naam Clip ‘n Climb op bijna 200 locaties in de wereld te vinden is. Het is fun, innovatief, en bovenal veilig! Je hebt geen klimervaring nodig, dankzij het innovatieve en automatische BelayMate zekeringssysteem van TruBlu. Je ‘clipt’ jezelf simpelweg vast bij de uitdaging die je aan wilt gaan en kunt vervolgens veilig naar boven klimmen. Ben je uitgeklommen of heb je de top bereikt? Dan laat het BelayMate systeem je weer naar beneden zakken, zodat je rustig op de speciale vloer kunt landen. Je kunt zelfs moeiteloos van de klimwand afhangen voor een korte pauze. Er is professionele begeleiding aanwezig en voor elke klimsessie worden de deelnemers gebrieft over het veilige gebruik van het zekeringssysteem.

Climb-in biedt met een flink aantal kleurrijke challenges een onvergetelijke ervaring op eigen niveau voor personen van vrijwel alle leeftijden (4 tot 80 jaar oud). Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb, overmeester samen de Astroball, doe elkaar na op de Face-to-Face, beklim de Leap-of-Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je zelf wilt. Een sessie duurt 75 minuten (inclusief instructie).

Bij Climb-in kun je uiteraard een vette party organiseren voor je verjaardag. Combineer het eens met Jump-In om je vrienden helemaal te verrassen.
Ouders/verzorgers kijken toe vanaf een verhoogd horeca terras onder het genot van een heerlijk kopje kwaliteitskoffie of iets lekkers.