Over aangepast sporten

Wij vinden het belangrijk dat ook mensen met een beperking kunnen sporten! Sporten is belangrijk voor de gezondheid, draagt ook bij aan het opdoen van sociale contacten en is goed voor je zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking zijn er in Utrecht veel mogelijkheden; meer dan 85 sportaanbieders bieden aangepast sportaanbod aan. Daarnaast kan je soms gewoon terecht bij de reguliere trainingen of lessen. Op deze pagina vind je een compleet en actueel overzicht van het aangepast sportaanbod in Utrecht. Wil je weten wat er buiten Utrecht te doen valt, kijk dan op Uniek-Sporten.nl.

Consulenten Aangepast Sporten

John en Femke zijn onze consulenten aangepast sporten. Wanneer eerder genoemde websites je niet verder hebben geholpen dan kun je bij hen terecht. Zij helpen je op weg naar een geschikte sport- of beweegactiviteit en geven gratis sportadvies op maat. Professionals binnen zorg en welzijn kunnen een cliënt doorverwijzen naar de consulent of zelf contact opnemen voor meer informatie.

</> Femke Cordova Bellido John van Hoeven
</> Consulent jeugd en jongeren Consulent volwassenen
</> 06 – 19 49 94 50 06 – 44 31 08 11
</> femke.cordova@sportutrecht.nl john.vanhoeven@sportutrecht.nl

Netwerk Sport op Maat

SportUtrecht coördineert het netwerk Sport op Maat. Utrecht Sport op Maat is een netwerk van organisaties met het gezamenlijke doel om Utrechters met een functiebeperking te helpen bij het vinden van, en meedoen aan leuk, passend sportaanbod. Het netwerk zet zich daarom óók in voor het vergroten en verbeteren van het aangepast sportaanbod in Utrecht. De organisaties binnen Sport op Maat hebben elk hun eigen specialiteiten en activiteiten. Meer informatie hierover vind je op de websites van de organisaties.

 

Abrona De Hoogstraat revalidatie Special Heroes Gemeente Utrecht