Online sportkeuzetest voor mensen die nu op de bank zitten

Een sportkeuzetest als een leuke zijsprong, maar wel passend bij het aandachtsgebied ‘life’ en bovendien voor iedereen gratis toegankelijk. Testcentrum Groei, dat online mensen meer inzicht geeft in hun persoonlijkheid en functioneren, zegt voor het kiezen van een andere of nieuwe bewegingsvorm slechts drie tot vijf minuten van de tijd van een geïnteresseerde te verlangen, voor een dertigtal vragen.

‘Groei’ profileert zichzelf als een online testcentrum voor werk, opleiding en life voor Nederland en België. Het bedrijf claimt dat het met professionele tests werkt, die gebruikt worden door het Nederlandse Ministerie van Justitie en door steeds meer gemeenten, instellingen en loopbaanprofessionals.

“Wij zijn in 2012 opgericht en wij zijn een commercieel bedrijf”, legt Jeroen Valk, die zelf een achtergrond als sociotherapeut heeft, van Groei uit. “Maar onze oorsprong ligt bij het Onderwijsbureau Groei, dat zich richt op vaardigheidstrainingen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij gingen steeds meer software gebruiken voor toetsen die vaak ook aan het onderwijs gerelateerd waren. Zo zijn we tot het testcentrum gekomen, waarbij we ons op de volle breedte van het publiek in Nederland en België richten. We hebben met onze online testen alleen dus wel onze diensten en producten versmald.”

Lees het hele artikel hier verder.

 

Doe de online sportkeuze test