Nieuwe klim- en boulderhal

Aankomende zondag, 29 oktober, krijgt de gemeente Utrecht er een nieuwe klim- en boulderhal bij. Dan opent Neoliet namelijk haar deuren in Leidsche Rijn. Dit zal de eerste klimhal zijn waar Utrechters zowel kunnen klimmen als boulderen. Daarnaast is het ook mogelijk om zowel binnen als buiten te klimmen en boulderen. Neoliet heeft naast een vestiging in Utrecht ook vestigingen in Rotterdam, Tilburg, Eindhoven en Heerlen.

Zondag kan iedereen kennis maken met de nieuwe klim- en boulderhal. Het openingsfeestje begint van 15.00 uur. Voor ervaren klimmers is het mogelijk om de nieuwe klimwanden uit te proberen. Tussen 16.00 en 17.00 uur kunnen kinderen onder begeleiding kennismaken met de nieuwe klimhal.

Klik hier voor meer info over Neoliet.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018