Loop mee met de U-Track Masters!

U-Track heeft een nieuw Masters Team. Masters zijn atleten vanaf 35 jaar. Sinds 2017 is een initiatief van trainer/coach Juul Acton gestaag uitgegroeid tot een energiek en positief team van met name sprintatleten. Met als hoogtepunt van 2018 de deelname aan het NK Estafette in Amstelveen. De U-Track Masters zette daar de 3e tijd van Nederland neer, maar werden helaas door een verkeerde wissel na de finish gediskwalificeerd. De ambitie voor 2019 is om – naast de individuele wedstrijden – ook deel te nemen aan de Masters Competentie.

35+ en zin om een extra boost aan je sport te geven?
In 2018 hebben de U-Track Masters vooral individueel deelgenomen aan de landelijke wedstrijden, aan het NK en zelfs aan het WK in Malaga. Maar nooit alleen, want meestal waren er meerdere Masters van U-Track aanwezig. Met mooie resultaten, want vrijwel alle (sprint) clubrecords zijn in 2018 verbeterd. Voor 2019 is de ambitie om het team verder uit te bouwen op zoveel mogelijk atletiekonderdelen.

Ben je 35+ en heb je zin om nét die extra boost te geven aan je sport, sluit je dan aan bij het Masters Team van U-Track. Je kunt je melden bij Juul Acton (juulacton@hotmail.nl) of bij Karola Mulder (verenigingsmanager@u-track.nl).

Trainen op woensdagavond in Galgenwaard
Voor het U-Track Master Team heeft U-Track de wintertraining gepland op woensdagavond van 19:30 tot 21:00 in de Galgenwaard. De meeste Masters trainen daarnaast nog één of enkele keren op de baan en/of de sportschool.