Gratis proefsporten

Welke sport gaat het worden? Je kunt kennis maken met verschillende sporten in de regio Utrecht. Klanten van de Albert Heijn kunnen bij een volle spaarkaart 7 keer (maximaal 3 keer bij dezelfde club tijdens de actieperiode) gratis sporten bij de aangesloten sportaanbieders. 

Tennis uitproberen met het hele gezin? Het voetballen weer oppakken en die leuke club uitkiezen? Dat kan tijdens de AH Sportweken die Albert Heijn samen met het NOC*NSF en betrokken sportbonden en gemeenten houdt. Je kunt sparen voor gratis proefsporten bij een van de vele sportclubs uit de regio Utrecht die meedoen, en dat zijn er honderden! Een mooie kans om te ontdekken welke sport(club) bij jou past. Van jong tot oud, voor iedereen is er een passende sportactiviteit te vinden. Ook kun je je vrienden of familie meenemen om samen een sport te proberen.

De spaaractie is op 22 augustus gestart. Klanten kunnen gedurende tien weken (in de periode van 29 augustus t/m 6 november) proefsporten bij honderden clubs, om zo met veel verschillende sporten in aanraking te komen zonder direct vast te zitten aan een abonnement of lidmaatschap.  Tegenover elke tien euro die de AH-klant uitgeeft, staat één sportzegel. Met een volle strippenkaart – á tien zegels – kan gratis gesport worden. Klanten in de regio Utrecht kunnen een vol boekje zegels sparen en krijgen daarvoor in ruil zeven proeftrainingen of sportlessen bij een sportvereniging of sportschool.

Benieuwd bij welke sportaanbieders je allemaal gratis kunt proefsporten? Neem een kijkje op sport.nl/ah op deze website staat al het aanbod voor de AH sportweken. Type in de zoekbalk de locatie in waar jij wilt gaan sporten en je vindt alle sportaanbieders in deze plaats. Wil je juist een bepaalde sport beoefenen en weet je niet waar je dit het beste kunt doen? Zoek dan op type sport. Veel plezier!