Golden Sports gaat nu echt beginnen!

Op 9 januari start Golden Sports nu echt met de wekelijks trainingen voor vrouwen 55+ in Kanaleneiland (16-1), Overvecht ( 11-1) en Lombok (9-1).

Ieder mens weet dat bewegen is erg belangrijk voor de gezondheid. Toch bewegen veel senioren te weinig. Het valt op dat sommige oudere vrouwen vanwege hun cultuur, geloof of andere redenen, alleen mee willen doen als ze alleen met vrouwen sporten en als deze training in een besloten ruimte plaats vindt. Vandaar een speciale training voor alleen vrouwen.
De begeleiding wordt gedaan door een vrouwelijke fysiotherapeut. Alle vrouwen van 55+ kunnen meedoen, ook als ze lichamelijke klachten hebben. Golden Sports doet veel verschillende bewegingsactiviteiten.
De eerste 4 keer is gratis, daarna zijn de kosten € 1 per keer, minima 55+ ( neem U pas mee) doen gratis mee. Dankzij subsidie van FNO kan Golden Sports deze goede trainingen aanbieden.
Zoals jullie weten is het lastig om deze vrouwen te bereiken. Help daarom Golden Sports om dit doel te bereiken. Mond tot mondreclame  is een manier die het beste kan werken.

De trainingen worden nu al twee jaar gegeven aan vrouwen in Amsterdam. Zij zijn erg blij dat ze mee zijn gaan doen aan de training en ze merken dat ze fitter en vitaler zijn geworden.