G-korfbal bij Fiducia

Bij korfbalvereniging Fiducia wilt men dat iedereen kan sporten, dus ook mensen met een beperking. Het is belangrijk dat iedereen een kans heeft om te kunnen bewegen en in teamverband te kunnen sporten. Daarom introduceert Fiducia G-korfbal. Juist een gemengde teamsport als korfbal is zeer geschikt voor G-sporters en er zijn inmiddels al meer dan 50 verenigingen in Nederland actief met G-korfbal. Fiducialeden Evy Lubach en Ilse Teune organiseren de komende tijd korfbalochtenden waarbij mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap kennis kunnen maken met G-korfbal.

De korfbalochtenden zijn gevuld met leuke korfbalspellen, zoals tikspelletjes, overgooien, schietspelletjes en natuurlijk een wedstrijdje. De ochtenden worden afgesloten met een drankje in de gezellige korfbalkantine van Fiducia op sportpark Fletiomare.

Op zaterdag 18 maart, 1 en 22 april tussen 10:00 en 12:00 uur vinden de korfbalochtenden plaats op het kunstgrasveld van Fiducia. De ochtenden worden georganiseerd voor mensen met zowel een lichamelijke als een verstandelijke beperking, vanaf 5 jaar oud. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden en meer informatie is hier te vinden op de website.

Leuk om jullie te zien op de korfbalochtenden bij Fiducia!

Voor meer informatie over sporten met beperkingen kunt u hier het Utrechtse aanbod vinden.