EK Honkbal -12 jaar bij UVV

Sportpark de Paperclip en honkbal en softbalvereniging UVV zetten van 10 tot en met 15 juli de poorten wagenwijd open voor het Europees Kampioenschap Honkbal 2017 voor jeugd tot en met 12 jaar. Behalve het Nederlands team zullen uit Europa acht andere teams op de sportvelden van UVV hun beste beentje voor gaan zetten met als doel de Europese titel.

Ben jij de eerste week van de zomervakantie thuis dan kan je een wedstrijd kijken of deelnemen aan één van de gratis clinics, die op dinsdag 11 juli (van 10 tot 12 uur) en donderdag 13 juli (van 10 tot 12 uur) worden georganiseerd. De clinics zijn voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar en vinden plaats aan Parkzichtlaan 201, Vleuten.

Honkbal en softbal zijn individuele teamsporten, waarbij ieder zijn eigen talent en eigen rol binnen het team heeft. De één is snel en de ander kan hard gooien. Samen werk je toe naar succes. Lijkt het je leuk om alleen of samen met je vrienden kennis te maken met honkbal en softbal, meld je dan nu aan!

Aanmelden clinics

Vermeld bij je aanmelding je naam, je leeftijd, welke dag je wilt deelnemen en je contactgegevens. Let wel op vol=vol!

Wil je een wedstrijd van het Nederlandse team bekijken, kijk dan op www.ecu12utrecht2017.nl wanneer ze in actie komen. En wie weet, staat Nederland wel in de finale.

Blijf op de hoogte van al het nieuws over het ECu12 2017 via de volgende media:

  • Facebook
  • Instagram: #u12bec2017utrecht
  • Website: www.ecu12utrecht2017.nl

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018