Druk bezocht Martial Arts Festival 2019

Zaterdag 16 februari vond de derde editie van het Martial Arts Festival plaats in sporthal Nieuw Welgelegen.

Maarten van Ooijen, Wethouder Sport, trapte het evenement af met een speech waarin hij onder andere aandacht besteedde aan het bijzondere feit dat het Martial Arts Festival een resultaat is van een samenwerking tussen meerdere sportverenigingen. Ook wees hij in zijn speech op de verscheidenheid aan aanbod van martial arts in Utrecht en de meerwaarde van het evenement voor de sportdeelname onder Utrechters.

In totaal waren er vijftien verenigingen aanwezig om hun sport te presenteren, informatie te verlenen aan de informatie stands en om workshops en demonstraties te geven gedurende de dag. Sporten die aan bod kwamen waren onder andere kendo, iaido, thaiboxen en taekwondo. Het een goed bezochte dag waarin jong en oud kennis hebben gemaakt met verschillende vormen van martial arts.

Benieuwd geworden? U in de wijk was aanwezig tijdens het evenement en heeft een filmpje gemaakt die je hieronder kunt bekijken.

Of kom een keer langs bij een van vele de Martial Arts aanbieders!

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018