Het debuutjaar van Sportstad-Utrecht.nl

Sportstad-Utrecht.nl is het platform met een nagenoeg compleet overzicht van sportaanbod in Utrecht. Bijna alle sportaanbieders in Utrecht zijn op de website vertegenwoordigd. In dit item vertellen we je wat over de ontwikkelingen van de website en geven we je een aantal tips om je profiel te pimpen en jezelf beter vindbaar te maken.

Op dit moment staan er ruim 625 sportaanbieders op Sportstad-Utrecht.nl. Zij maken samen gebruik van de bijna 500 sportlocaties die ook zijn te vinden op de site. Afgelopen jaar zijn er ruim 180 sportevenementen gepubliceerd op Sportstad-Utrecht.nl. Wist je dat je zelf je evenement kunt aanmelden? Dit kan via de Sportkalender. Meer leuke feitjes? Deze vind je hier.

Verbeteringen

Sportstad-Utrecht.nl blijft in ontwikkeling. We zijn nu druk bezig met enkele aanpassingen waardoor de website makkelijker en handiger wordt in gebruik. Met de laatste update hebben we het voor sportaanbieders al mogelijk gemaakt om de profielpagina te pimpen met koppen, links, kleuren en andere typografie. Momenteel zijn we druk bezig met een update waardoor Utrechters straks  kunnen zien waar bij hen in de buurt kinderen onder begeleiding kunnen deelnemen aan toffe sportactiviteiten op pleintjes en in gymzalen en we werken aan een verbeterde kaartweergave. Heeft u nog tips of ideeën wat er beter kan op Sportstad-Utrecht.nl, stuur een mail naar info@sportstad-utrecht.nl.

Pimp je profiel!

Heb jij al een profielpagina? Neem vijf minuutjes de tijd om jouw pagina volledig te maken. Met een goed gevulde pagina wordt de kans groter dat mensen je weten te vinden en enthousiast worden van jouw sportaanbod.

5 tips om jouw profiel zo compleet mogelijk te maken:

1.  Zet afbeeldingen en filmpjes op je pagina

2. Maak gebruik van koppen en alinea’s

3. Geef aan of jouw sportaanbod voor bepaalde groepen mensen geldt. Is het speciaal voor kinderen? Of misschien voor senioren, mannen, vrouwen of personen met een functiebeperking?

4. Kleinere aanbieders adviseren we gebruik te maken van de tool voor roosters en prijzen.

5. Voeg je contactinformatie toe en link naar je website!