Beweegmaatjes

Als vrijwilliger help je iemand die een zetje in de rug nodig heeft om in beweging te komen. Dit kan door samen te gaan wandelen, fietsen of een andere activiteit te ondernemen.
Uit ervaring blijkt dat de vrijwilliger echt bijdraagt aan het verbeteren van een gezonde en actieve leefstijl  van het beweegmaatje. Doelen waar het beweegmaatje aan kan werken zijn onder andere plezier in het bewegen (terug)vinden, het vergroten van het sociale netwerk en aansluiting vinden bij beweegaanbod uit de wijk.

Meld je aan als vrijwilliger! Vul dit formulier in.

Of meld een beweegmaatje aan.
Let op! Alleen via een organisatie kan iemand  die op zoek is naar een maatje aangemeld worden. De aanmelder blijft contactpersoon voor degene die op zoek is naar een maatje.
Vul dan dit formulier in.

Ben jij zelf op zoek naar beweegaanbod? Neem dan contact op met de beweegmakelaar uit jouw wijk

 

Het verhaal van Ruud en Koen

Er zijn veel redenen om te willen bewegen. Die van Ruud? “Iedere kilo die ik hier kwijtraak hoef ik als postbode niet meer mee te nemen,” zegt hij lachend. Lees meer…

 

Beweegmaatjes Henk en MarckHet verhaal van Henk en Marck

Maandagochtend, woonzorgcentrum De Drie Ringen in Leidsche Rijn. Henk van den Brom (65) opent de deur van zijn woning en steekt bijna onmiddellijk van wal. Lees meer…

 

Beweegmaatjes UtrechtHet verhaal van Max en Eric

Zondagmiddag, sportschool Fit for Free in Overvecht. Het is druk. Sporters duwen gewichten omhoog, fietsen zich in het zweet of rennen in een flink tempo zonder vooruit te komen. Beweegmaatje Max Atiyah en Erik Bogerd zijn net begonnen aan het warmlopen op een crosstrainer. Lees meer….

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018