Beweegmaatjes

Als beweegmaatje help je iemand die een zetje in de rug nodig heeft om in beweging te komen. Dit kan al door één keer per maand samen te gaan wandelen, fietsen of een andere activiteit te ondernemen. Uit ervaringen van beweegmaatjes blijkt dat het vaak erg gezellig is én je haalt er veel voldoening uit. Meld je nu aan en er wordt contact met je opgenomen om de mogelijkheden door te nemen.

  • Vrijwilliger:
    Wil je je graag aanmelden als vrijwilliger en je inzetten als beweegmaatje? Vul dan dit formulier in!
  • Beweegmaatje: 
    Ben je opzoek naar een beweegmaatje om bijvoorbeeld mee te wandelen, fietsen of fitnessen? Vul dan dit formulier in!

Onder leiding van beweegmakelaars Dennis en Rosalie is de organisatie van Beweegmaatjes grotendeels mogelijk door de inzet van studenten en vrijwilligers.

Heb je vragen of zoek je nog meer informatie over Beweegmaatjes?
Mail naar: projectleider Beweegmaatjes  – DENNIS SCHOONHOVEN
beweegmaatjes@sportutrecht.nl of bel (06) 51 29 69 63

 

Het verhaal van Ruud en Koen

Er zijn veel redenen om te willen bewegen. Die van Ruud de Vries? “Iedere kilo die ik hier kwijtraak hoef ik als postbode niet meer mee te nemen,” zegt hij lachend. Lees meer…

 

Beweegmaatjes Henk en MarckHet verhaal van Henk en Marck

Maandagochtend, woonzorgcentrum De Drie Ringen in Leidsche Rijn. Henk van den Brom (65) opent de deur van zijn woning en steekt bijna onmiddellijk van wal. Lees meer…

 

Beweegmaatjes UtrechtHet verhaal van Max en Eric

Zondagmiddag, sportschool Fit for Free in Overvecht. Het is druk. Sporters duwen gewichten omhoog, fietsen zich in het zweet of rennen in een flink tempo zonder vooruit te komen. Beweegmaatje Max Atiyah en Erik Bogerd zijn net begonnen aan het warmlopen op een crosstrainer. Lees meer….

Zwemmaatje Jelle HerwijnenHet verhaal van Jelle

“Ik heb een aantal weken in Fletiomare gezwommen met Martin en Ruud, twee vijftigers met enkele geestelijke en lichamelijke beperkingen. Het klikte direct tijdens de eerste kennismaking. De mannen waren heel blij dat er iemand was gevonden die met hen wilde zwemmen.” Lees meer….

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018