Apenkooien voor volwassenen

Iedereen kan het zich vast nog wel herinneren, de gymlessen op de basisschool. Wanneer je de zaal binnen kwam en de hele zaal stond vol met toestellen en de grond lag vol met matjes en hoepels wist je hoe laat het was. Je mocht met de klas apenkooien! 

In Amsterdam is het al een tijdje een groot succes. Apenkooien voor volwassenen. Je schrijft je in en kunt zo gymlessen volgen die je vroeger op de basisschool ook had. Zo ben je toch in beweging, maar sta je niet in de drukke fitnessruimte waar je er continu aan herinnert wordt dat je fanatiek moet sporten en bepaalde oefeningen moet doen. Je staat gewoon in de gymzaal, en hoeft niet na te denken bij hoe je een bepaalde oefening doet. Ideaal, toch?

Door het grote succes in Amsterdam komt het nu ook naar Utrecht. In oktober kun je op woensdagavond vanaf 18.45 uur apenkooien in de gymzaal van basisschool De Pijlstaart. Zorg wel dat je er op tijd bij bent. De deuren gaan om 18.40 uur open, maar sluiten al om 18.55 uur! Sportkleding is geen vereiste, maar het kan misschien wel makkelijk zijn. Schoenen met zwarte zolen zijn ten strengste verboden, je bent immers in een gymzaal.

Let op: vanaf november vinden de lessen plaats op dinsdag. De lessen zijn dan vanaf 19.45 – 21.00 uur!

Benieuwd hoe het er aan toe gaat? Klik hier voor het YouTube-kanaal van ApenkooiGym. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website, hier kunt u zich ook aanmelden voor een proefles. De kosten hiervan bedragen €5,-

Foto via ApenkooiGym.nl