Albert Heijn sportactie special: Sportief Paaldansen

De AH sportactie is een initiatief van de Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden om Nederland in beweging te krijgen. Door zegels te sparen bij de Albert Heijn krijg je de mogelijkheid om vijf keer gratis te sporten bij jou in de buurt. Wekelijks zal Sportstad-Utrecht een sportaanbieder uitlichten tot het einde van sportactie op 3 december. Zodat ook jij op de hoogte bent waar je komende week een nieuwe sport kunt ontdekken.

Deze week wordt de grootste paaldansschool van Nederland uitgelicht: Sportief Paaldansen . In januari 2009 is Sportief Paaldansen opgericht. Anno 2017 werken ze met 40 instructrices in 7 steden waaronder Utrecht. Deze instructrices beschikken over veel ervaring, zo zijn er instructrices die hebben meegedaan aan de tv-programma’s Everybody Dance Now en Holland’s Got Talent.

Sportief paaldansen les

De missie van Sportief Paaldansen is om meer mensen te leren paaldansen zowel mannen als vrouwen, kinderen en volwassenen. Bij Sportief Paaldansen is dus iedereen van harte welkom, ook als je nog helemaal geen ervaring hebt. Iedereen traint namelijk op zijn eigen niveau. In paaldansen komen verschillende aspecten van turnen, moderne dans en acrobatiek terug. Je traint onder andere je spierkracht, maar ook je lenigheid en je uithoudingsvermogen. Het is dus een veelzijdige workout.

Sportief Paaldansen doet ook mee aan de AH sportactie. Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag een les willen volgen schrijf je dan hier in voor een proefles op 22 november. Er zijn ook nog proeflessen beschikbaar voor kinderen op verschillende data. Klik hier voor een overzicht.

Sportief paaldansen les

Klik hier voor een volledig overzicht van de AH sportactie in Utrecht.

Eerder verschenen in deze serie: