Albert Heijn Sportactie special: Kicks

De AH sportactie is een initiatief van de Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden om Nederland in beweging te krijgen. Door zegels te sparen bij de Albert Heijn krijg je de mogelijkheid om vijf keer gratis te sporten bij jou in de buurt. Wekelijks zal Sportstad-Utrecht een sportaanbieder uitlichten tot het einde van sportactie op 3 december.

We zijn alweer toe aan  special nummer acht! We hebben dusver veel verschillende thema’s behandeld en daarbij kan het thema van deze week ook niet bij achterblijven. Deze week gaat de aandacht uit naar het thema voetbal en om nog preciezer te zijn naar : Kicks!

Kicks
Leer tijdens de AH sportactie kennis maken met Kicks! Veel mensen vinden voetballen geweldig; partijtje spelen, op het doel knallen, vrienden zien en maken, in beweging zijn etc. Maar voor veel mensen past voetbal helaas niet meer in hun agenda. Kicks is opgericht voor díe voetballers, die nu noodgedwongen gaan hardlopen, fitnessen of Netflixen omdat lid zijn van een reguliere vereniging teveel tijd kost.

Kicks is opgericht om de ware liefhebber een nieuwe, flexibele mogelijkheid te bieden om serieus te kunnen voetballen, ondanks een drukbezet leven. Samen met lokale voetbalclubs ontwikkelt en organiseert kicks trainingen, partijtjes en competities op een breed aanbod aan locaties.

Tijdens de AH special biedt kicks jouw de mogelijkheid om te kennis te maken met voetballen in een nieuw jasje. Een avond vól partijtjes. Begeleid door een speciaal opgeleide kicks-coach. Waarin je na een korte warming-up partijtjes speelt op jouw eigen niveau, waardoor je overtuigd zal worden om nog veel vaker mee te doen aan een avondje Kicks. De eerste twee avonden staan gepland op  dinsdag 14 en donderdag 16 november. 

Klik hier voor een volledig overzicht van de AH sportactie in Utrecht.

Eerder verschenen in deze serie: