Zumba Healthy You 2020!

2020 staat bij ZUMBODY in het teken van het doorbreken van barrières: CRUSHING BARRIERS. We laten ons vaak bewust en onbewust tegenhouden om te bereiken wat we willen in het leven. Soms door barrières die we zelf bedacht hebben en vaker door barrières, die we meekrijgen van anderen. Dat we te dik zijn om mooi te zijn. Dat we niet kunnen sporten, omdat we te druk zijn. Dat we niet mooi genoeg zijn om als aantrekkelijk te worden gezien. Dat we te oud zijn om gezond te kunnen zijn want klachten horen erbij als je ouder wordt. Al dit soort barrières gaan wij in 2020 aanpakken. Elke maand is er een spetterend event en elk event staat in het teken van een thema!

De kick off was op zaterdag 4 januari. Het thema was toen Dancing is for EveryBODY!

Het volgende event zal op 15 maart plaatsvinden in Utrecht Noord. De locatie is David Lloyd aan de Missisppidreef  161, 3565 CE (tov de Schaatsbaan). Het event is van 13-15.30 uur! Onder de energieke leiding van Jesica Pizzaro, Sheila Kroes en een mystery instructor wordt je meegesleept op Afrikaanse, Salsa, Reggaeton, Dancehall, Merengue, HipHop, R&B, Bollywood muziek.

Afgezien van het feit dat je heerlijk kan dansen op dit event zijn er nog andere life style elementen die op een leuke manier aan de orde komen! Hou daarvoor deze pagina in de gaten en social media #crushingbarriers

Kaartjes kun  je aanschaffen op https://www.ticketkantoor.nl/shop/15maartZumbody Als je 2 kaartjes tegelijk aanschaft kosten deze 10€ per kaartje. Koop je er 1 dan is de prijs 12,50€.

Op het event wordt er ook ZUMBA WEAR verkocht! Dames, heren en kinderkleding en schoenen. We hebben ook leuke accessoires (badhanddoeken, sokken, tassen etc). Dus ook een leuke gelegenheid om je in het nieuw te steken. Of om jezelf te belonen voor het feit dat je en goede start hebt gemaakt om in 2020 gezonder te worden!

Voor meer informatie bel naar 06-24888978

*de aanschaf van de kaartjes is definitief. Er wordt geen geld teruggegeven, maar je kan je kaartje wel door iemand anders laten gebruiken.

Voor wie?

Voor iedereen

Wanneer?

Zondag 15 maart

Waar?

De locatie is David Lloyd aan de Missisppidreef  161, 3565 CE (tov de Schaatsbaan). Het event is van 13-15.30 uur!