Zomertour RijwielToerClub De Domstad

In samenwerking met RTC Het Kasteel organiseren we op 23 juni de Zomertour. Vorig jaar is aan deze tocht het hoogste NTFU-kwaliteitskeurmerk “Extra Goed Geregeld” toegekend, het predikaat waar we ook dit jaar weer naar streven. De Zomertour is een prachtige, volledig uitgepijlde tocht over uitsluitend autoluwe wegen, goede fietspaden en slingert door de Betuwe, langs de Linge en door de Mariënwaerdt. Veel panoramische vergezichten en eyecatchers. Laat u aangenaam verrassen! Dorpskernen worden vermeden, onderweg zijn nauwelijks stoplichten, dus vrijwel onbelemmerd en veilig doorfietsen. Nieuw is de 60 km!

Afstanden: 60, 85, 110 en 150 km. Scan & Go en GPX routes beschikbaar. De kosten zijn:
bij voorinschrijving €7,50 (NTFU-leden €5,50). Ga hiervoor naar NTFU/kalender
Inschrijving op de dag zelf €10,- (NTFU-leden €8,-)

De starttijden zijn tussen 08.00 en 10.00 uur (NB. voor de 60 km tussen 09.00-10.00 uur).

Start/finishlocatie is restaurant ’t Wapen van Haarzuylen, Brink 2, 3455 SE, Haarzuilens. Dit is te bereiken via de A-2* afslag 6 Vleuten, volg daarna Haarzuilens.
Er is ruime parkeergelegenheid (gratis) nabij de start alsmede een fietsenstalling. Deelnemers ontvangen een consumptiebon.
Zie ook www.rtchetkasteel.nl

Voor wie?

Iedereen

Wanneer?

zaterdag 23 juni

Waar?

Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen, Brink 2, 3455 SE, Haarzuilens

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018