Yakult Start to Run

Het is tijd om je loopschoenen uit de kast te trekken, want de Yakult Start to Run staat al om de hoek. Zet jij jouw eerste stap op 16 september om 9.30 uur op atletiekbaan Maarschalkerweerd?

Enthousiaste trainers van de atletiekverenigingen U-Track en Phoenix staan klaar in de startblokken. Barend en Jan Pieter bereiden zich voor op de cursus van 7 weken die op 16 september weer begint. Je wilt na de zomer fit worden en dat heerlijke buitengevoel vasthouden. Zo ook de trainers. Jan Pieter en Barend zijn al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving.

Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jou in shape te brengen. Laat je helpen met die #eerstestap: Start to Run.

Check yakultstarttorun.nl voor meer info.

Voor wie?

Beginnende Hardlopers

Wanneer?

16 september

Waar?

Atletiekbaan Maarschalkerweerd

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018