Workshop Zonnegroet

In deze workshop leer je een echte yoga-classic: de zonnegroet. Dit is een heerlijke reeks bewegingen waarmee je alle belangrijke spieren in het lichaam rekt en strekt. Je beweegt op het ritme van je eigen ademhaling waardoor de verbinding tussen body en mind geactiveerd wordt.

We doen de Zonnegroet op de Dru Yoga manier en dat betekent: actief en dynamisch en tegelijkertijd met variaties zodat deze sequentie voor iedereen toegankelijk is (ook al ben je bijvoorbeeld herstellende van een blessure).

Eenmaal aangeleerd, blijft de Zonnegroet je altijd bij. Daarmee biedt deze sequentie een uitstekende basis als je thuis yoga wilt doen.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor Iedereen die wil leren hoe je thuis af en toe een korte, lekkere yogasessie kunt doen. En natuurlijk ben je ook welkom als je gewoon zin hebt in een zondagochtend yoga. Je hoeft niet lenig of fit te zijn of ervaring te hebben met yoga.

Wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 14 april 2019 van 10 tot 12 uur.

Waar?

Locatie is De Koekoekschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018