Workshop Aanwaaitekening

Sport meets Urban! Leer gratis een sportieve streetart maken onder begeleiding van een streetartist en doe mee aan de social media prijsactie.

Op 21 september wordt voor kinderen van 6 – 12 jaar een workshop Aanwaaitekening gegeven. Dit zal zijn op de Korte Minrebroederstraat. Voor deze workshop worden verschillende BSO’s uit genodigd maar het is toegankelijk voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar oud.

Tijdens de workshop gaan kinderen aan de slag met hun eigen streetart. Met stoepkrijt wordt een lange estafette tekening gemaakt waarin kinderen elkaar kunnen ‘omtrekken’ en zichzelf in beweging met sport kunnen tekenen. De workshop wordt gegeven door een professionele kunstenaar.

 

wie?

kinderen van 6 – 12 jaar

Waar?

Korte Minrebroederstraat

Wanneer?

21 september, 15:30 – 17:30 uur.

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018