t/m

Winter Express

Wil je in de krokusvakantie lekker bewegen en aan de slag gaan met je fantasie en creativiteit?

BEWEEG MEE!

Heb je nog geen leuke plannen deze krokusvakantie en ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud? Dat komt goed uit, want de Winter Express komt naar jou toe!

Samen met fanatieke sporters en kunstenaars gaan we een onvergetelijke vakantie tweedaagse organiseren. Doe je mee? Je gaat dan twee dagen lang aan de slag met sport en cultuur bij jou in de wijk. Samen met de andere kids werk je toe naar een (digitale)eindprestatie. Leuk toch!

Je vindt ons deze winter in alle drie de ZIMIHC theaters, bij De Vrijstaat in Leidsche Rijn én bij BOKS Cultuurhuis Kanaleneiland. Er is dus altijd een Winter Express bij jou in de buurt.

Data & programma
De Winter Express vindt op alle locaties plaats op 22 en 23 december van 10.00 – 15.00 uur.

Opgeven & programma
Bekijk hier het programma voor Leidsche Rijn en geef je gelijk op!
Bekijk hier het programma voor Kanaleneiland en geef je gelijk op!
Bekijk hier het programma voor Zuilen en geef je gelijk op!
Bekijk hier het programma voor Wittevrouwen en geef je gelijk op!
Bekijk hier het programma voor Overvecht en geef je gelijk op!

Kosten
Voor de twee dagen betaal je €25,-. Op vertoon van U-Pas kun je gratis meedoen. Kun je geen €25,- betalen en heb je ook geen U-Pas? De Winter Express is er voor alle kinderen, dus neem dan even contact met ons op via sportencultuur@zimihc.nl of 06- 16 427 574.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018