Wheelchair-skills event

Zaterdag 21 oktober Vindt Wheelchair-skills event plaats. Dit is een rolstoelevenement voor jong en oud en voor alle niveaus dat in het teken staat van het plezier van rolstoelrijden zal  plaatsvinden. Voor gebruikers met een handbewogen rolstoel en die hiermee zoveel mogelijk uit het leven willen halen is dit evenement een bron voor inspiratie.

In 2016 vond de eerste editie van dit unieke evenement plaats. Met meer dan 120 bezoekers, waarvan zo’n 50 deelnemers in een handbewogen rolstoel, was het evenement een groot succes.

Deelnemers kunnen ook dit jaar meedoen aan workshops rolstoelvaardigheid en WCMX en je kunt je vaardigheden meten met anderen tijdens de Skills contest.

Update
De aanmeldingen voor de workshops zijn vol. Er kan nog aangemeld worden als bezoeker van de skills contest. Vanaf 16:00 uur start de wheelchair skills contest, toeschouwers zijn van harte welkom vanaf 14:30 uur.

Klik hier om je aan te melden als bezoeker.

 

 

Voor wie?

Bezoekers voor het wheelchair skills contest.

Wanneer?

21 oktober vanaf 14:30 uur zijn toeschouwers welkom.

Waar?

Skatepark Utrecht, Kon. Wilhelminalaan 4, 3527 LD Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018